Zakelijk advies in Rotterdam en omgeving

Proactief

Veelzijdig

Transparant

Betrokken

[wpseo_breadcrumb]

Wolfsbergen Van Haarlem geeft zakelijk advies aan middelgrote en kleine ondernemingen in Rotterdam en omgeving. Wij verdiepen ons in uw persoonlijke situatie en geven u vervolgens deskundig advies op maat. U kunt met uw bedrijf uit de regio Rotterdam bij ons terecht voor onder meer strategisch advies, pensioenadvies, belasting- en subsidieadvies. Wanneer u dit wenst, nemen wij u zelfs gedeeltelijk uw financiële administratie uit handen. Dit doen wij onder andere door het opstellen van jaarrekeningen.

Zakelijk advies waar u écht van profiteert

Voor allerlei soorten zakelijk advies in de regio van Rotterdam kunt u bij ons terecht, dus ook voor pensioen– en subsidieadvies. Er bestaan voor bedrijven talloze subsidies om voor in aanmerking te komen. Wij helpen u bij het vinden van de juiste subsidies die bij uw bedrijf aansluiten. Op die manier loopt uw bedrijf geen inkomsten mis. U kunt op onze expertise vertrouwen. Het subsidieadvies dat wij verstrekken is gebaseerd op jarenlange ervaring met het vakgebied.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw strategie is minstens zo belangrijk als uw financiële gezondheid

Naast subsidieadvies staan wij ook voor uw bedrijf in de regio Rotterdam klaar met strategisch advies. Wij kijken graag samen met u naar de doelen die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Vervolgens komen we tot een strategisch advies dat speciaal voor uw bedrijf is opgesteld. Zo zorgen we er samen voor dat uw bedrijf nog beter gaat presteren. Zo blijft uw bedrijf financieel gezond langs een duidelijke strategie.