Proactief

Veelzijdig

Transparant

Betrokken

Wie zijn wij?

Wolfsbergen Van Haarlem streeft naar kwaliteit en service op het gebied van fiscaliteit en accountancy. Onze partners zijn zelf ook ondernemer; u krijgt een adviseur en sparringpartner die betrokken is en begrijpt wat het inhoudt om ondernemer te zijn. Met ons team van accountants en belastingadviseurs sluiten wij onze veelzijdige dienstverlening op uw behoeften aan.

Wie bent u?

Om u goed van dienst te zijn en een optimaal resultaat te behalen, willen we allereerst u en uw onderneming goed leren kennen. Wie bent u? Hoe onderneemt u? Op welke manier wilt u groeien en nu leven? U focust zich op uw onderneming. Wij assisteren, signaleren en adviseren en laten u als ondernemer groeien.

Onze organisatie

Wolfsbergen Van Haarlem is proactief, veelzijdig, betrokken en transparant. Wij spelen adequaat in op uw wensen en zijn zorgvuldig en tijdig voorbereid op wijzigingen in de (belasting)wetgeving. Ons kantoor heeft een deskundig team van professionals in dienst, waarvan een groot deel fiscalisten. Al onze kennis en ervaring zetten wij in om u te helpen en u het beste advies te geven.

Onze Rotterdamse no-nonsense aanpak werkt succesvol voor ambitieuze ondernemers in het hele land. Wilt u weten of onze aanpak ook voor u kan werken?

Wilt u een afspraak maken voor een kenningsmakingsgesprek?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?