Belastingadviseurs

Proactief

Veelzijdig

Transparant

Betrokken

Home » Belastingadviseurs

Onze belastingadviseurs 

Wij geven gedegen en creatieve adviezen op een hoog fiscaal niveau. Waar het kan, doen we dit scherp aan de wind, maar wel altijd met oog voor de realiteit en zonder onverantwoorde risico’s.

Wolfsbergen Van Haarlem haalt eruit wat erin zit maar houdt het praktisch hanteerbaar, want onnodige procedures wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Wij bieden maatwerk; niet alleen in Nederland maar ook voor eventuele activiteiten die u in het buitenland verricht.

Altijd up-to-date

De fiscale wet- en regelgeving verandert voortdurend. Met onze zeer actuele kennis van zaken spelen wij hier actief op in. Zo vertalen wij kansen en bedreigingen uit de fiscaliteit naar uw individuele situatie. We gebruiken heldere en duidelijke taal, want de materie is al complex genoeg.

Wij zorgen ook voor de praktische uitvoering, zodat tijdig wordt voldaan aan al uw fiscale verplichtingen. Met onze docentschappen bij verschillende instellingen houden wij onze cursisten, maar ook onszelf scherp bij de les.

Waarom kiest u voor ons?

Wij denken met u mee bij uiteenlopende vraagstukken. Bijvoorbeeld als u uw eenmanszaak wilt omzetten in een BV of bij bedrijfsopvolging en samenwerking.

Namens u zijn wij een competente gesprekspartner met de Belastingdienst. Juist daar verliezen wij het onderscheid tussen zakelijk en privé nooit uit het oog. Zo maken we, omdat de belastingheffing sterk kan verschillen, zorgvuldig onderscheid tussen ondernemings­bezittingen en bezittingen die tot uw privévermogen behoren.

Wij adviseren ook bij onderwerpen die zowel uw onderneming als uw privéleven raken, zoals bij trouwen, geboorte, scheiden, overlijden en bij het opbouwen van oudedags- of pensioenvoorzieningen. We helpen u bij het toepassen van complexe fiscale regels en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?