Vacatures en werken bij Wolfsbergen Van Haarlem

Proactief

Veelzijdig

Transparant

Betrokken

[wpseo_breadcrumb]

Actuele vacatures

Er zijn op dit moment twee vacatures bij Wolfsbergen Van Haarlem:

Vacature AA-Accountant met Partner Ambities
Vacature Belastingadviseur (fulltime – 32 – 40 uur)

Spreekt onze organisatie jou aan en is er geen openstaande vacature? Stuur jouw cv en motivatie dan naar: hr@wolfsbergenvanhaarlem.nl


Werken bij Wolfsbergen Van Haarlem

Wolfsbergen Van Haarlem is een veelzijdig kantoor aan de rand van Rotterdam met accountants en fiscale adviseurs. Al 20 jaar zijn wij een eigenwijze organisatie die een hoge kwaliteit van financiële dienstverlening combineert met een gezonde dosis hard werken en plezier. Wij geloven niet in de kracht van lange werkweken, maar eerder in efficiënt samenwerken, kennis delen en een goede balans in werk en privé.

Vacatures

De klanten van Wolfsbergen Van Haarlem geloven in onze dienstverlening en daar komt onze groei ook vandaan. Verloop kennen we nauwelijks. De gestage groei zorgt er wel voor dat we regelmatig vacatures open hebben. Onze trouwe groep collega’s bestaat uit ca. 30 personen; een platte organisatie waar iedereen elkaar kent. Naast een prettige werksfeer bieden wij je de mogelijkheid je vakgebied te kunnen groeien. Als we geen openstaande vacature hebben kun je ook altijd een open sollicitatie sturen.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!