Wolfsbergen Van Haarlem wil haar cliënten, ook in deze bijzondere tijd, blijven bijstaan. Wij hebben diverse maatregelen getroffen om onze dienstverlening de komende tijd te garanderen. Zo kunnen wij blijven handelen in het belang van onze cliënten en elementaire processen blijven gewaarborgd.

Onze teams zijn afwisselend op kantoor en thuis werkzaam en blijven steeds, voor onze cliënten en relaties, op de vertrouwde wijze bereikbaar. Wij doen ons uiterste best en handhaven hiermee onze service en dienstverlening op het niveau waarop u dat van ons gewend bent.

Exta hulp en regelingen

Juist in deze extreme economische tijden staan we voor onze cliënten klaar. Behulpzaam door middel van onze reguliere werkzaamheden en onze deskundigheid, maar ook bij het aanvragen van speciale regelingen. De regering heeft verschillende regelingen aangekondigd die ondernemend Nederland steun in de rug te geven bij het overwinnen van de huidige en komende uitdagende economische tijden. Wij helpen u graag bij het aanvragen of onderbouwen van de benodigde regelingen en zullen u de komende tijd bijstaan bij het op de hoogte houden en implementeren van nieuwe regelingen.

De regelingen bestaan vooralsnog uit het verlenen van uitstel van betaling voor de loon-, omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting. De aanvraag van tijdelijke werktijdverkorting en het behulpzaam zijn bij het vragen van financiering met een aanvullende overheidsgarantie (het B-MKB-krediet). Wij willen u op het hart drukken om vooral contact met ons op te nemen, zodat wij gezamenlijk voor uw bedrijf de mogelijkheden kunnen doornemen.