Maatschappelijke betrokkenheid

WVH ondersteunt de volgende organisatie:

Right To Play

Right To Play zet zich in voor het recht van ieder kind om te spelen. We geven kinderen de kans om constructieve deelnemers te worden aan de maatschappij, ongeacht geslacht, handicap, ras, sociale achtergrond of geloof. Door sport en spel dragen wij bij aan sociale verandering in gemeenschappen die getroffen zijn door oorlog, armoede en ziekte.
Right To Play wordt ondersteund door een team van topsporters uit meer dan 40 landen. Als rolmodel zijn deze sporters een grote inspiratie voor kinderen en dragen ze bij aan een internationale naamsbekendheid voor Right To Play. Ons doel is om belangrijke besluitvormers uit de sectoren ontwikkeling, sport, bedrijfsleven, media en overheid te betrekken en verder te verzekeren dat ieder kind profiteert van de positieve kracht van sport en spel.
Iedere week doen er meer dan 688.000 kinderen mee aan de sport en spel activiteiten en een totaal van meer dan een miljoen kinderen werden bereikt met zowel de reguliere programma’s als de speciale sportevenementen en festivals. Dit is mede mogelijk gemaakt door de meer dan 15.000 Coaches, Teachers en Leaders.
Voor meer informatie over deze stichting: www.righttoplay.nl

Inloggen

Kies hieronder voor welk jaar u wilt inloggen:

 

×

Algemene voorwaarden

Kies hieronder welke algemene voorwaarden u wilt inzien:

 

×