Nieuws

Werkzaamheden Rivium

Wegens vernieuwing en uitbreiding van de Parkshuttle, zullen er gedurende de komende periode werkzaamheden op het Rivium gaan plaatsvinden. Om deze vernieuwing en uitbreiding te realiseren, is een aanpassing aan de infrastructuur noodzakelijk. 

Aangezien de Rivium 2e straat eenrichtingsverkeer is geworden, raden wij u aan om – als u de Rivium Boulevard oprijdt – de gele borden “Rivium Boulevard 101” te volgen. Deze borden leiden u naar ons parkeerterrein.

U kunt ons parkeerterrein verlaten op de manier die u gewend bent (Dan Rivium 2e straat naar Rivium Boulevard)

Wij kunnen helaas niet voorkomen dat u hier enige hinder van zult ondervinden. Mocht u hier nog vragen over hebben, bel ons dan gerust!

Laat een comment achter

Inloggen

Kies hieronder voor welk jaar u wilt inloggen:

 

×

Algemene voorwaarden

Kies hieronder welke algemene voorwaarden u wilt inzien:

 

×