Nieuws

Werkzaamheden Rivium

Wegens vernieuwing en uitbreiding van de Parkshuttle, zullen er gedurende de komende periode werkzaamheden op het Rivium gaan plaatsvinden. Om deze vernieuwing en uitbreiding te realiseren, is een aanpassing aan de infrastructuur noodzakelijk. 

Tot en met 15 mei a.s. zullen er werkzaamheden aan de Rivium Boulevard en tussen Rivium 1e en 3 straat plaatsvinden. Dit houdt voor ons in dat zowel onze inrit als onze uitrit niet bereikbaar zijn. U kunt als volgt ons kantoor bereiken. Ga op de Rivium Boulevard (direct na IJzerhandel Breur) rechtsaf de Rivium 1e straat in. Na ongeveer 100 meter ziet u links twee PostNL brievenbussen. Vlak na deze brievenbussen is de oprit naar het parkeerterrein van de firma Klingel (nr. 62-80). U rijdt het parkeerterrein op. Ga aan het einde linksaf en rij rechtdoor totdat u op ons parkeerterrein terechtkomt. U kunt op dezelfde manier ook weer terugrijden.

Wij kunnen helaas niet voorkomen dat u hier enige hinder van zult ondervinden. Mocht u hier nog vragen over hebben, bel ons dan gerust!

Laat een comment achter

Inloggen

Kies hieronder voor welk jaar u wilt inloggen:

 

×

Algemene voorwaarden

Kies hieronder welke algemene voorwaarden u wilt inzien:

 

×